Zaterdagnacht is een vrouw in Steenwijk omgekomen door een misdrijf. De vrouw werd gevonden in een huis aan de Burgemeester Voetelinkstraat.

Wat er precies is gebeurt in de woning is momenteel niet bekend. De politie heeft laten weten dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Er is een verdachte aangehouden. Persbericht van de politie volgt nog.

(UPDATE)

Inmiddels is meer bekend omtrent de omstandigheden waarin het 33-jarige slachtoffer is omgekomen. De politie meldt dat haar 33-jarige partner ervan verdacht wordt haar gedood te hebben. Rond 01.00 uur kwamen er diverse meldingen binnen van een ruzie in de woning. Ter plaatse troffen agenten een zwaargewonde vrouw aan.

Omstanders en de politie deden hun uiterste best en verleenden eerste hulp totdat de ambulance arriveerde. Die bracht de vrouw in kritieke toestand over naar het ziekenhuis. Daar overleed zij korte tijd later. In de tussentijd meldde haar 33-jarige partner zich bij het politiebureau in Steenwijk. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.  In de woning waren ook drie kinderen aanwezig. Zij zijn opgevangen door agenten, familie en bureau Jeugdzorg.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl