© Crime-Nieuws.nl

Vrouw krijgt jaren cel na inhuren huurmoordenaar voor 12 bitcoins op website darkweb

De rechtbank heeft een vrouw veroordeeld tot een celstraf voor het inhuren van een huurmoordenaar voor 12 bitcoins.

Een vrouw uit Sacramento, Californië, is veroordeeld tot vijf jaar in de gevangenis voor het betalen van bitcoins aan een beheerder van een donkere website om haar ex-man te laten vermoorden. De hele onderneming bleek een oplichterij te zijn.

Kristy Lynn Felkins, 38, werd in 2016 gearresteerd nadat ze was betrapt op het betalen van 12 bitcoins, ter waarde van ongeveer $5.000, aan een beheerder van de website Besa Mafia. De website, die niet meer bestaat, bood huurmoorden aan en andere criminele diensten.

Felkins vertelde de politie dat ze haar ex, Gabriel Scott, wilde laten vermoorden omdat hij haar had mishandeld en haar kinderen mishandelde nadat hij de voogdij over hen had gekregen. Scott ontkende de beschuldigingen van mishandeling.

De politie kon Scott niet vinden en concludeerde dat de website Besa Mafia een oplichterij was. Felkins werd veroordeeld voor het proberen om een ​​moord te plegen en veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf en drie jaar toezicht.

Felkins heeft haar veroordeling betreurd en zei dat ze op het moment van de misdaad in een vreselijke situatie verkeerde. Ze zei dat ze hoopt dat haar verhaal anderen zal helpen die met soortgelijke problemen worstelen.

De zaak van Felkins is een waarschuwing voor de gevaren van het dark web. Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle informatie op het dark web betrouwbaar is en dat er veel oplichters zijn actief. Als je overweegt om diensten te kopen op het dark web, doe dan je onderzoek en wees voorzichtig.