Vrouw met buit op haar hoofd geslagen na betrappen inbreker in woning

Een vrouw is in Hilversum op haar hoofd geslagen met buit na het betrappen van een inbreker.

De 31-jarige vrouw kwam woensdagavond rond 19.30 uur thuis van haar werk en merkte in eerste instantie niets vreemds. Ze ging rustig in de keuken wat eten klaar maken. Even later hoorde ze iemand van de trap aflopen. De vrouw zag opeens een onbekende man in de gang met gestolen spullen in zijn handen.

De inbreker begon te schelden en wilde er vandoor gaan maar dat liet de vrouw niet gebeuren. Ze pakte de man vast en begon om hulp te roepen. De man begon de vrouw daarop met één van de gestolen goederen te slaan tegen haar hoofd. Uiteindelijk liet de dader zijn buit los en ging er snel vandoor. De vrouw hield aan de klappen een bult op haar hoofd over.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de inbraak en mogelijke dader. Mensen die meer hebben gezien of gehoord rond de woning aan de Geuzenweg worden opgeroepen om zich te melden. Van de inbreker is het volgende bekend. Hij was tussen de 35 en 40 jaar oud, had een gezet postuur, had een lichte huidskleur en was ongeveer 1.70 meter lang.