Vrouw ontvoerd en dumpt baby in prullenbak

In Chicago wordt de 19-jarige T’Keyah Williams beschuldigd van ontvoering van een baby. Met de ontvoering probeerde ze haar vriendje uit de gevangenis te houden.

Het plan was om de baby te ontvoeren en te doen alsof zij en haar vriendje samen een baby hebben gehad. Ze hoopte dat de rechter daar zo blij mee zou zijn, dat die haar vriend niet naar een gevangenis stuurt voor drugshandel. T’Keyah dacht dat de rechter haar vriend milder zou straffen met een kind. Hoe dom kun je zijn?

Maar niets is minder waar want ze wordt nu zelf aangeklaagd voor ontvoering en het in gevaar brengen van een baby.

Ze kwam aan de baby via een vriendin, die met een jonge moeder samenwoont. Williams stelde voor om even op de baby te passen, en toen de moeder even een dutje deed, ging T’Keyah er vandoor. Ze schreef op social media dat ze een kind had gekregen. Toen de moeder merkte dat haar kind er niet meer was schakelde ze de politie in. Die spoorde T’Keyah al snel op. Die ontkende in alle toonaarden.

De politie ging op zoek en vond de baby in een prullenbak, waar T’Keyah de baby had gedumpt toen het te heet onder haar voeten werd.