© Politie

Vrouw opgepakt voor ontvoering en mishandeling man uit Groningen

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mogelijke ontvoering en mishandeling van een 47-jarige man uit Groningen in de nacht van maandag op dinsdag. Er is een aanhouding verricht.

Het slachtoffer belde die nacht bijna naakt aan bij een woning in Glimmen en zei dat hij ontvoerd was. Direct werden de hulpdiensten erbij gehaald en de man werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie werd erbij gehaald die een onderzoek begon.

Naar eigen zeggen was de man maandagavond met de auto bij zijn eigen woning vertrokken. Wat er daarna allemaal gebeurd is weet hij niet. Hij heeft in ieder geval verwondingen aan zijn hoofd opgelopen en zegt achter te zijn gelaten in een bos in Glimmen. De politie heeft sporenonderzoek gedaan en is op zoek gegaan naar de auto.

Het voertuig werd woensdagavond aangetroffen bij een woning in Eelde. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. De bewoonster, een 28-jarige vrouw, is aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de ontvoering en/of mishandeling. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.