De vrouw van drugsbaas Joaquin ‘El Chapo’ Guzman blijkt actief te zijn op Instagram. Chapo’s 32 jaar jongere vrouw post foto’s en video’s van haar luxe leventje.

Leden van drugskartels zijn gek op social media en het posten van hun luxe leven. Jarenlang waren er accounts actief op Twitter en Instagram van Chapo’s zonen Ivan, Alfredillo en andere familieleden. Op een gegeven moment zijn veel accounts plotseling uit de lucht gehaald. Er was zelfs een account op naam van Chapo Guzman die volgens Mexicaanse media beheerd werd door zijn zoons. Nu blijkt er ook een account te zijn op naam van Chapo’s vrouw, Emma Coronel. Het is trouwens niet de enige account, maar wel de grootste, die op social media actief is onder de naam van Chapo’s vrouw.

Terwijl Emma Coronel voor haar kinderen met Chapo, een tweeling, zorgt, zit haar man vast in een Amerikaanse cel. De drugsbaas riskeert een levenslange gevangenisstraf voor onder meer grootschalige drugssmokkel en het leiden van een criminele organisatie. Zijn rechtszaak gaat binnenkort van start. De zoon van de drugsbaas is recent op de ‘Most Wanted’ lijst van de DEA geplaatst.

Dit bericht bekijken op Instagram

Practicando 🤹🏻‍♀️

Een bericht gedeeld door Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) op

Dit bericht bekijken op Instagram

#barbiestyle 🎀😍

Een bericht gedeeld door Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) op