Dinsdagochtend heeft de politie in een villa aan de Parellelweg West in Valkenswaard twee personen aangehouden op verdenking van witwassen en fraude. In de woning werden twee vuurwapens en een grote hoeveelheid XTC-pillen aangetroffen. Bij de actie werd beslag gelegd op de woning een Audi RS4, Mercedes C350, grote hoeveelheden contant geld, sieraden en administratie.

Het onderzoek werd gestart nadat uit signalen vanuit de omgeving van de verdachten bleek dat er mogelijk sprake zou zijn van onverklaarbaar vermogen en onrechtmatige bewoning. Daarop werd opdracht gegeven tot actie over te gaan en een onderzoek te starten.

Uit dat onderzoek rees onder meer de verdenking van witwassen waarvoor vanochtend twee bewoners van een kapitale villa in Valkenswaard door de politie zijn aangehouden. Het doorzoeken van de woning was vooral gericht op het vinden en in beslag nemen van vermogen, luxe goederen en administratie.

Dit leidde tot de inbeslagname van een grote hoeveelheid contant geld, twee luxe voertuigen, een Audi RS4 en een Mercedes C350. Daarnaast is er beslag gelegd op gegevensdragers en administratie. Tot slot werden twee vuurwapens, munitie, jammers, geldtelmachines en veel XTC-pillen aangetroffen en meegenomen.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl