Dinsdagochtend heeft de politie in Eindhoven opnieuw een aanhouding verricht in het onderzoek naar de dood van de 33-jarige Ernesto Pistone. Een 26-jarige man uit Eindhoven is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij Ernesto’s dood. Het is de vijfde aanhouding in deze zaak.

Donderdag 27 februari overleed de 33-jarige Eindhovenaar na eenschietpartij aan de Otterstok. Buurtbewoners hoorden rond 21.30 uur meerdere knallen op straat. Het slachtoffer bleek voor zijn woning te zijn beschoten. Ambulancepersoneel behandelde hem ter plaatse en brachten hem met spoed over naar het ziekenhuis. Dit alles heeft niet mogen baten, Ernesto Pistone overleed in de loop van de nacht aan zijn verwondingen.

Eerder hield de politie al een aantal verdachten aan op verdenking van betrokkenheid. Het gaat om drie mannen en een vrouw uit Eindhoven. De dinsdag aangehouden verdachte kwam in het onderzoek als verdachte naar voren. Hij is aangehouden in het Huis van Bewaring in Grave, waar hij vastzat in verband met een andere zaak.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl