Donderdag 19 september heeft de politie in Den Haag in een woning een aantal vuurwapens aangetroffen en in beslag genomen. Er zijn zes aanhoudingen verricht in verband met de wapenvondst.

Rond 20.00 uur kwam er melding binnen bij de politie van een mogelijke bedreiging met een vuurwapen aan de Moerweg. Ter plaatse troffen agenten in eerste instantie niemand aan. Daarop werd besloten om aan te bellen bij een woning.

Daar werd opengedaan door een 40-jarige man die bij het zien van de politie direct wilde vertrekken. Agenten pakten de man direct op en hielden hem staande. Bij fouillering bleek al snel waarom hij geneigd was om te vluchten bij het zien van de politie want hij bleek een doorgeladen vuurwapen op zak te hebben.

Het hele pand werd grondig doorzocht en alle aanwezigen werden aangehouden. In totaal hield de politie zes personen aan in de leeftijd van 31 tot en met 51 jaar oud. In de woning werden nog een revolver, een automatisch pistool en geluidsdemper gevonden.

Bij doorzoeking van de woningen van de aangehouden verdachten werden geen wapens meer aangetroffen maar wel een hoeveelheid munitie. De politie heeft  een onderzoek ingesteld.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie