Woensdagavond is de weduwe van de geliquideerde Hans van Geenen zelf ontsnapt aan een liquidatiepoging in haar woning. De vrouw werd door een onbekende man beschoten. Haar man werd in 2008 op de A73 doodgeschoten.

De vrouw vertelde aan Omroep Brabant dat ze geen enkel idee heeft wie de schutter is. Ze heeft een autorijschool en dacht een afspraak te hebben met een klant die wilde komen lessen. Eenmaal binnen begon de dader direct te schieten. De vrouw mag van geluk spreken dat ze niet dodelijk werd geraakt en slechts een schampschot aan haar arm aan het voorval overhield.

Dezelfde avond heeft de politie een verdachte aangehouden bij zijn woning aan de Seringenhof. De man werd door een onderhandelaar naar buiten gepraat en buiten door een arrestatieteam aangehouden.

In 2008 kwam Hans van Geenen, de man van het slachtoffer, om door een liquidatie waarbij tientallen kogels werden afgevuurd op de A73. Geenen werd doorzeefd met kogels. In 2010 zijn twee mannen veroordeeld tot 23 en 20 jaar gevangenisstraf maar zijn later in hoger beroep weer vrijgesproken.