De politie in Rotterdam heeft een werkloze man gepakt met een Rolex van 10K en tienduizenden euro’s in een verborgen ruimte en koffiezetapparaat.

Bij een routinecontrole op de Boompjes werd een 50-jarige man gecontroleerd. De bestuurder bleek in een verborgen ruimte in zijn auto 42.000 euro te hebben. Het geld werd direct in beslag genomen en de politie heeft verder onderzoek verricht.

De man bleek een Rolex van 10.000 euro om zijn pols te hebben en verklaarde geen werk te hebben. Bij een doorzoeking in een woning in Rotterdam vonden de agenten nog eens ruim 20.000 euro. Het geld was verstopt in een koffiezetapparaat. Het totale bedrag van ruim 60.000 euro namen de agenten in beslag, evenals het dure horloge.

Naast het geld namen agenten ook nog dure merkkleding en schoenen in beslag. Ook de auto van de man werd in beslag genomen. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt wegens witwassen. Hij kreeg direct een strafbeschikking van ruim 6300 euro en deed afstand van het inbeslaggenomen geld en de aantroffen goederen.