Youtuber Enzo Knol biedt excuses aan voor nonchalant gedrag tegenover politie

Youtuber Enzo Knol heeft zijn excuses aangeboden voor zijn recente gedrag tegenover de politie.

Enzo Knol, een van de bekendste youtubers van Nederland, heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tegenover een politieman in een recente video. In de video is te zien hoe de politie Knol en zijn vriendin aanspreekt op hun snelheid van 170 kilometer per uur op de snelweg. Knol reageert nonchalant en geïrriteerd op de agent, wat hem op bakken kritiek kwam te staan.

“Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor mijn gedrag tegenover de politie in de recente video”, zegt Knol in een statement op zijn sociale media kanalen. “Ik realiseer me dat ik mijn voorbeeldfunctie als publiek figuur niet heb waargemaakt en dat ik hiermee een verkeerd signaal heb afgegeven. Ik heb respect voor de politie en ik begrijp dat zij hun werk doen om onze veiligheid te waarborgen.”

Knol, die 2,7 miljoen abonnees heeft op YouTube, benadrukt dat hij zijn verantwoordelijkheid als publiek figuur serieus neemt en dat hij zijn gedrag zal verbeteren. Hij roept zijn volgers op om altijd verantwoordelijk te rijden en de verkeersregels te respecteren.