© Politie

Zakken met kilo’s wiet en hasj gepakt bij actie politie in onderzoek drugsrunners België

De politie heeft in een onderzoek naar drugshandel met mogelijke drugsrunners aanhoudingen verricht en partijen wiet en hasj aangetroffen en in beslag genomen.

Op donderdag kwam de politie in actie in samenwerking met een onderzoek naar georganiseerde drugshandel met de Belgische politie. Hierbij kwamen een aantal personen in beeld. In een woning aan de Bansingel in Oudenbosch werd na doorzoeking een hoeveelheid drugs aangetroffen. Het ging om 10 kilo wiet en ruim 3 kilo hasj. Een 49-jarige man werd aangehouden en vastgezet.

Op drie andere locaties deed de politie die middag ook aanhoudingen. Op De Stok in Roosendaal zetten ze een 54-jarige Belg aan de kant. In de auto waarin de man reed, troffen ze een zak vol wiet aan. Op de Plantagebaan in Wouw hielden ze een 52-jarige man uit Wouw aan. Ook hij had een zak vol wiet in zijn auto liggen. In totaal gaat het om zo’n 2,25 kilo wiet die de politie bij deze twee verdachten in beslag nam.

De laatste aanhouding was op de Kade in Roosendaal. Het ging om een 31-jarige man uit Roosendaal aan. De auto van de verdachte is voor nader onderzoek in beslag genomen. De verdachten zitten vast en de politie doet verder onderzoek. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

© Politie