Zanger Amerikaanse band Aerosmith ontkent misbruiken minderjarig meisje

De Amerikaanse zanger van de band Aerosmith ontkent een minderjarig meisje te hebben misbruikt. Hij was destijds haar voogd.

Steven Tyler, de legendarische zanger van Aerosmith, ontkent dat hij in de jaren zeventig een destijds minderjarige vrouw heeft gedwongen tot bepaalde handelingen. Julia Holcomb diende eind 2022 een aanklacht in tegen Tyler, waarin ze beweerde dat ze tegen haar zin in meerdere keren met de zanger gemeenschap had gehad toen ze zestien was en hij haar voogd was tijdens de wereldtour van de band. Holcomb beschuldigde Tyler ook van machtsmisbruik en dwang om haar zwangerschap af te breken.

Tyler heeft nu via Rolling Stone gereageerd op de beschuldigingen en beweert dat de relatie tussen hen wederzijds was. Hij voert aan dat hij destijds de voogd was van Holcomb en dat ze een consensuele relatie hadden. Tyler wil dat de aanklacht wordt ingetrokken en heeft Holcomb beschuldigd van het verdraaien van zijn woorden.

Holcomb reageert via haar advocaat woedend op de verklaring van Tyler en zegt dat hij haar woorden probeert te verdraaien. De zaak loopt nog en er is nog geen uitspraak gedaan.