“Zeer gevaarlijke crimineel” bij inval Napels gepakt met ruim 1,6 miljoen aan cash en horloges
© Guardia Di Finanza

“Zeer gevaarlijke crimineel” bij inval Napels gepakt met ruim 1,6 miljoen aan cash en horloges

Een zeer gevaarlijke crimineel is in Napels gepakt met ruim 1,6 miljoen aan cash, horloges en meer.

De autoriteiten hebben een 59-jarige man uit Napels, Italië, gearresteerd en zijn huis doorzocht. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij verschillende misdaden, waaronder oplichting, en de autoriteiten hebben een aanzienlijke hoeveelheid contant geld, wapens en luxe horloges in beslag genomen.

De zoektocht vond plaats op last van een rechtbank in Rome. De autoriteiten beschouwden de man als een “zeer gevaarlijk” individu en ze waren van mening dat hij mogelijk geweld zou gebruiken om te voorkomen dat ze zijn huis doorzochten. De man werd gearresteerd en zijn huis werd volledig doorzocht.

Tijdens de zoektocht vonden de autoriteiten ongeveer 900.000 euro aan contant geld, samen met verschillende wapens en luxe horloges. Het totale bedrag van de in beslag genomen bezittingen bedraagt ​​ongeveer 1,6 miljoen euro.

De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij verschillende misdaden, waaronder oplichting. Hij wordt ook verdacht van het bezit van verboden wapens. De autoriteiten onderzoeken de zaak nog steeds en de man zal worden aangeklaagd voor zijn vermeende misdaden.