Zenuwachtige man met ‘verdikking bij kruis’ gepakt met partij drugs in onderbroek

In Halsteren hebben agenten een zenuwachtige man met een ‘verdikking bij zijn kruis’ gepakt met drugs in zijn onderbroek.

De verdachte werd donderdagavond rond 21.00 uur gecontroleerd op een parkeerplaats aan de Langstraat. Uit informatie bleek namelijk dat de man in het systeem stond in verband met mogelijke drugshandel. Tijdens de controle troffen agenten in de auto een hoeveelheid contant geld aan. De man had geen goede verklaring hoe hij aan de honderden euro’s was gekomen. De agenten constateerden ook dat de man zenuwachtig was en zagen een verdikking bij zijn kruis.

Na veel doorvragen haalde de verdachte een klein zakje hasj uit zijn zak. De politie had het vermoeden dat er nog meer drugs in zijn onderbroek zat en de man is gefouilleerd. Hij verzette zich even maar toen de politie aangaf pepperspray in te gaan zetten, werkte hij zonder problemen mee. Uiteindelijk bleek de verdachte zakjes met cocaïne, amfetamine en hasj bij zich te hebben, verstopt diep in zijn onderbroek. De man is aangehouden en de politie doet verder onderzoek.