Zes kilo wiet en 10.000 cash in beslag genomen bij doorzoeking growshop

Dinsdag 11 juni heeft de politie in Den Haag bij doorzoeking van een growshop ruim 6 kilo wiet en 10.000 euro cash gevonden en in beslag genomen. Vier personen, waaronder de eigenaar, zijn aangehouden.

Op 1 mei 2013 startte de politie een onderzoek in naar de growshop in verband met de mogelijke handel van verdovende middelen vanuit de growshop aan de Zuiderparklaan. Na enig onderzoek constateerde de politie dat er inderdaad verdovende middelen ingekocht en doorverkocht werden. Meerdere malen zouden personen met volle tassen de growshop binnen gaan die vervolgens zonder of met lege tas weer vertrokken.

Dinsdag 11 juni is de politie overgegaan tot doorzoeking van het pand. Ten tijde van doorzoeking waren er vier personen aanwezig. Het gaat om een 45-jarige man uit Den Haag, een 31-jarige man uit Amsterdam en twee mannen van 38 en 27 jaar met onbekende woon- en verblijfplaats. Allen zijn aangehouden en meegenomen voor nader onderzoek.

Bij de doorzoeking werd in een geheime bergplaats ruim 6 kilo wiet en 10.000 euro cash gevonden en in beslag genomen. Het onderzoek is nog in volle gang.


  Bron: Politie