Zeven aanhoudingen na massale vechtpartij bij speelparadijs in Rotterdam

De Rotterdamse politie heeft meerdere verdachten aangehouden in verband met een vechtpartij bij een speelparadijs.

Bij de hulpdiensten kwam zondagmiddag rond 18.00 uur melding binnen van een mishandeling in een overdekt speelparadijs aan de Koperstraat. Twee moeders van spelende kinderen zouden ruzie met elkaar hebben gekregen. Een man probeerde de ruzie tussen de moeders te sussen en heeft de vrouwen uit elkaar gehouden. Hierbij werd hij zelf ook mishandeld door één van de vrouwen. Zij gaf volgens de politie aan dat ze zou zijn gewurgd door de man.

Nadat agenten ter plaatse waren zijn er camerabeelden bekeken. Daarop waren geen strafbare feiten te zien en de zaak leek afgedaan. Ondertussen verzamelden zich bekenden van beide vrouwen voor de overdekte speeltuin. Als iemand een cadeautje uit de handen slaat, slaat de vlam in de pan. De twee groepen gaan met elkaar op de vuist. De situatie is dusdanig dat agenten bijstand moeten vragen van andere agenten.

De politie moest pepperspray en de wapenstok gebruiken om de situatie weer onder controle te krijgen. Er zijn uiteindelijk zeven personen aangehouden tussen de 15 en 67 jaar.  Een agente raakte licht gewond aan haar pols en heeft allerlei schaafwonden en zere plekken aan haar lichaam. De verdachten worden verhoord en de politie doet verder onderzoek.