© Pixabay on Pexels.com

Zoon (19) schiet moeder dood omdat hij binnen niet meer mocht roken

In de Verenigde Staten is een 19-jarige jongen opgepakt voor het doodschieten van zijn moeder. Hij zou hebben geschoten omdat hij niet meer binnen mocht roken.

Het schietincident vond recent plaats in Florida. Seth Settle schoot zijn 52-jarige moeder neer nadat zij tegen hem had gezegd dat hij niet meer binnenshuis sigaren mocht roken. De twee kregen kort nadat de vader des huizes naar zijn werk was vertrokken ruzie.

De zwaargewonde moeder werd ontdekt door haar andere zoon. De verdachte was toen al op de vlucht geslagen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar ze is bezweken aan haar verwondingen.

De politie stelde een onderzoek in, maar ging niet direct uit van een misdrijf omdat er geen bloedsporen waren aangetroffen. Bij de autopsie hebben de artsen ontdekt dat de kogel direct door het hart was gegaan, waardoor er nauwelijks bloedverlies was.

De 19-jarige Settle is aangehouden en heeft later bij de politie bekend zijn moeder te hebben neergeschoten. Hij claimde dat het om een ongeluk ging. De verdachte zit nu vast op verdenking van het doodschieten van zijn eigen moeder.