delicious pasta with tomato sauce and herbs served on plate
Photo by Klaus Nielsen on Pexels.com

Zoon kookt vermoorde moeder en eet lichaamsdelen op samen met hond

Een Spaanse man wordt ervan verdacht zijn eigen moeder om het leven te hebben gebracht en vervolgens te hebben opgegeten samen met de hond.

Alberto Sanchez Gomez werd in 2019 op 26-jarige leeftijd aangehouden door de politie na een inval in zijn woning in Madrid. Agenten troffen verspreid in het huis plastic containers met daarin lichaamsdelen. Na onderzoek bleek het te gaan om lichaamsdelen van de moeder van Gomez. De vrouw is om het leven gebracht door haar eigen zoon.

De details in de gruwelijke zaak zijn deze week pas duidelijk geworden tijdens een rechtszaak. Daaruit bleek dat verschillende lichaamsdelen klaar stonden om gekookt te worden. De verdachte zou zijn eigen moeder samen met de hond hebben opgegeten.

De man zelf zegt zich niets te kunnen herinneren van het vermeende kannibalisme. De verdachte kampt al jaren met een persoonlijkheidsstoornis en drugsgerelateerde problemen. Ook zou de politie al eerder zijn ingeschakeld vanwege geweld door Gomez tegen zijn moeder. De rechtszaak is nog in volle gang en de strafmaat is nog niet bekend.