© crime-nieuws.nl

‘Zoon zanger Lee Towers aangehouden in onderzoek grootschalig witwassen miljoenen’

Eén van de verdachten gepakt in het onderzoek naar grootschalig witwassen van miljoenen aan crimineel verkregen vermogen, blijkt de zoon van zanger Lee Towers te zijn.

Dat schrijft De Telegraaf. Het gaat volgens de krant om de 55-jarige Peter H. die verdacht wordt van betrokkenheid bij witwassen. Hij werd later als achtste verdachte aangehouden bij een actie in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. De andere verdachten, waaronder hoofdverdachte Mike de W., werden eerder deze week bij invallen opgepakt en vastgezet.

Het onderzoek is nog in volle gang en zal volgens een woordvoerder nog enige tijd in beslag nemen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De afgelopen dagen heeft de politie nog beslag gelegd op auto’s, schilderijen en andere luxe goederen waaronder een horloge met een waarde van ruim 2 miljoen euro. De verdachten zitten in volledige beperkingen en mogen alleen contact hebben met hun advocaat. Het Openbaar Ministerie (OM) is zodoende terughoudend met het verstrekken van verdere informatie.