Zwaargewonde Italiaanse man aangetroffen in Eindhoven overleden in ziekenhuis

Een Italiaanse man die zwaargewond werd aangetroffen in Eindhoven is overleden.

De 54-jarige man werd sinds de vondst in slaap gehouden in het ziekenhuis vanwege zijn ernstige verwondingen. Helaas heeft alle hulp niet mogen baten en is hij bezweken aan zijn verwondingen. Dat heeft een woordvoerder van de politie bekendgemaakt.

Bij de meldkamer kwam op 21 november melding voor een reanimatie in een woning aan de Bakkerstraat. Eenmaal aangekomen werd een zwaargewonde man aangetroffen met letsel aan het hoofd. Na medische hulpverlening van agenten en het ambulancepersoneel is de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De recherche is een onderzoek gestart om duidelijk te krijgen wat er nu precies met de man is gebeurd. De man was zelf niet meer in staat om te verklaren wat er met hem gebeurd is. Een eerste onderzoek en de verwondingen aan zijn hoofd doen vermoeden dat de man slachtoffer is geworden van een mishandeling.

Het onderzoeksteam zoekt nu getuigen die de man tussen 14.00 en 18.00 uur, gezien of gesproken in of rondom het centraal station in Eindhoven, of in de wijk Oud Woensel, ook mensen met camerabeelden kunnen zich melden. De politie heeft een foto (klik hier) van de Italiaanse man vrijgegeven.