Zwaargewonde met meerdere steekwonden op rijbaan aangetroffen, politie zoekt getuigen

In een gruwelijke gebeurtenis die de nachtelijke rust verstoord heeft, werd in de vroege uurtjes van zondag rond 3:30 uur een zwaargewonde man aangetroffen op de rijbaan aan de Grote Beer in Rotterdam.

Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel, werd aangetroffen met meerdere steekwonden die hem in een kritieke toestand brachten.

De man, wiens identiteit wordt beschermd vanwege het lopende onderzoek, werd dringend en in een haastige race naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. De ernst van zijn verwondingen is zorgwekkend en zijn toestand wordt als kritiek beschouwd.

De politie heeft onmiddellijk een intensief onderzoek gestart om het mysterie rondom dit incident op te helderen. Details over wat er precies heeft geleid tot deze brute aanval blijven vooralsnog in nevelen gehuld. De autoriteiten hebben een dringende oproep gedaan aan eventuele getuigen om zich te melden en hun informatie te delen om de puzzelstukjes van deze schokkende gebeurtenis in elkaar te laten vallen.

Als onderdeel van het onderzoek wordt de hulp van het publiek ingeroepen om eventuele beelden van deurbelcamera’s of dashcams te bekijken die mogelijk opgenomen zijn in de omgeving van de Grote Beer. Elk stukje visueel bewijsmateriaal kan van onschatbare waarde zijn bij het achterhalen van de daders en de gebeurtenissen die hebben geleid tot deze nachtmerrie.