De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mogelijke ontvoering van een man die vrijdagochtend zwaargewond werd aangetroffen in Eindhoven.

Bij de politie kwam rond 03.30 uur een melding binnen van iemand die een man in een auto aan de Jan van Eyckgracht had aangetroffen. Het slachtoffer, een 52-jarige man uit Geldorp, had om hulp opgeroepen waarna de melder de hulpdiensten belde.

Het slachtoffer is met zware verwondingen aan onder meer zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht. Op de vraag hoe de man aan zijn verwondingen komt meldt hij dat hij ontvoerd te zijn geweest. De politie heeft een onderzoek ingesteld waaruit blijkt dat de man vrijdag kort na middernacht vanaf zijn woning in Geldrop door een onbekend aantal mannen is meegenomen.

Ergens op een onbekende locatie in Eindhoven is het slachtoffer vervolgens mishandeld. Kort daarna is hij zwaargewond op straat achtergelaten. De man ligt nu in het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben in deze zaak.