Rechtszaak Hamza ‘Chip Chip’ B. wéér uitgesteld

De rechtszaak tegen de 27-jarige Hamza ‘Chip Chip’ B, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dubbele liquidatie op 29 december 2012 in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt, is wéér uitgesteld. 

Hamza B. zou vandaag terechtstaan voor zijn vermeende betrokkenheid bij de dubbele liquidatie. Twee weken geleden stond hij ook al voor de rechter toen de zaak uitgesteld werd naar dinsdag 9 december. Dit besliste de rechter omdat B. een dag voor de zitting een nieuwe advocaat in de arm had genomen, en hij tijd wilde hebben om zich te kunnen verdiepen in het dossier. Dat verzoek werd toen door de rechtbank gehonoreerd.

Hamza’s advocaten dreigden vandaag de verdediging neer te leggen als ze niet meer tijd zouden krijgen om het dossier te bestuderen. Ook deelde Hamza mee dat hij geen vragen zou beantwoorden als de rechtbank zijn zaak ondanks de protesten van zijn advocaten zou behandelen. De volgende zitting staat nu gepland op 23 december.

Eén reactie

  1. ik erger mij mateloos, wat ik nu weer lees de advocaten van HAMZA B moeten zijn dossier betuderen ,het is toch duidelijk hij is niet voor niets gevlucht naar marokko hij dacht dat hij daar veilig zou zijn ,LEVENSLANG die gast