15 jaar cel voor poging tot ontvoering en stalking Amerikaanse WWE-ster

Een rechtbank heeft 15 jaar opgelegd voor een poging tot ontvoering en stalking van een WWE-ster.

Een man uit South Carolina, genaamd Phillip A. Thomas II, is veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf voor stalking en een poging tot ontvoering van WWE-ster Sonya Deville. Dit werd gemeld door TMZ, nadat Thomas op dinsdag schuld had bekend aan de aanklachten van poging tot ontvoering, ernstige stalking en gewapende inbraak.

De man had een “verontrustende obsessie” met de WWE-ster en had acht maanden lang een plan uitgewerkt om haar te ontvoeren. Hij reisde vanuit South Carolina naar Florida om dit plan uit te voeren. In 2020 werd hij gearresteerd omdat hij Deville’s huis in Florida was binnengebroken. Deville en een gast in haar huis realiseerden zich dat er een indringer was toen Thomas door een achterdeur met een schuifpui brak en het alarmsysteem activeerde. Agenten vonden Thomas met een mes, duct tape, pepperspray en plastic tie-wraps.

Naast de gevangenisstraf zal Thomas ook 15 jaar voorwaardelijke straf krijgen. Het nieuws over de veroordeling van Thomas is een opluchting voor Deville en haar fans, die geschokt waren door de gebeurtenissen van vorig jaar.