Politie zoekt beelden en getuigen na schietincident Den Bosch

De politie onderzoekt een schietincident in Den Bosch en zoekt mogelijke getuigen en beelden.

Op zondagavond 7 mei is er een schietincident geweest aan de Trommelslager in Den Bosch. Gelukkig zijn er bij het incident geen gewonden gevallen. De politie heeft nog niemand aangehouden en doet op dit moment onderzoek naar de zaak. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Rond 18:30 uur kwam er bij de politie een melding binnen over een harde knal aan de Trommelslager. Een melder hoorde de knal vanuit zijn woning en zag iemand uit de naastgelegen brandgang wegrennen. Omdat de situatie verdacht was, besloot de melder de politie te bellen.

Na de melding startte de politie direct een onderzoek. Er werd onder andere een plaats delict gemaakt, sporenonderzoek verricht en met getuigen gesproken. Helaas heeft het onderzoek tot op heden nog niet geleid tot de aanhouding van de schutter. Ook is nog niet bekend waarom er geschoten is en met welk wapen dit gebeurd is. De politie heeft gisteravond via Burgernet een signalement van de dader verspreid. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur, ongeveer 1.70 meter lang en hij droeg een blauwe broek met zwarte schoenen.

Het onderzoek naar de zaak gaat vandaag verder. Er worden onder andere camerabeelden bekeken en er wordt een buurtonderzoek gedaan. De politie roept getuigen op zich te melden.