Een man riskeert 15 jaar gevangenisstraf omdat hij één hele dollar en een plant had gestolen, waarvan hij dacht dat het wiet was.

De 21-jarige Maico Rosado Jr. uit Pennsylvania wordt ervan verdacht afgelopen maart te hebben ingebroken in een restaurant. Daar nam de man één dollar mee als buit. Toen de eigenaar de inbreker betrapte trokken ze beide een vuurwapen. Dit liep uiteindelijk goed af en de inbreker ging er vandoor.

Die ene buitgemaakte dollar was kennelijk niet genoeg voor Rosado en hij pleegde een tweede inbraak. Deze keer koos hij een woning uit. Daar nam hij een plant mee waarvan hij dacht dat het wiet was. Dit was niet het geval het ging om een normale kamerplant.

Nadat hij dacht wiet te hebben gestolen nam hij een auto mee onder bedreiging van een vuurwapen. Uiteindelijk werd de dief aangehouden door de politie en vastgezet. De man heeft inmiddels schuld bekend. Naar verwachting zal hij tussen de 7,5 en 15 jaar gevangenisstraf opgelegd krijgen voor zijn 1 dollar buit en een kamerplant.