Gewapende crimineel met capuchon en bontkraag gezocht na overval

De politie zoekt een gewapende crimineel met bontkraag na een overval.

Agenten zijn op zoek naar getuigen van een overval op een buurtsuper aan het J.P. Heijeplein in Dordrecht. De overval vond plaats rond 18:00 uur, toen een medewerker de winkel wilde sluiten. Een jongeman bedreigde de medewerker met een vuurwapen en eiste geld uit de kassa. Vervolgens is de overvaller er vandoor gegaan met het buitgemaakte geld. Gelukkig raakte niemand bij de overval gewond.

De politie is direct gestart met een onderzoek naar de overval en doet sporenonderzoek in en rondom de buurtsuper. Om het onderzoek verder te kunnen voortzetten, roept de politie getuigen op om zich te melden. Als u iets verdachts heeft gezien in de omgeving van de buurtsuper, of als u eerder op de dag opvallend gedrag heeft waargenomen, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

De overvaller wordt omschreven als een jongeman van ongeveer 18 jaar oud. Hij droeg een grijze trainingsbroek en een zwarte jas met een capuchon waar een bontkraag aan zat. Na de overval is de overvaller weggerend in de richting van de Bilderdijkstraat.

De politie hoopt met behulp van getuigenverklaringen en eventuele andere relevante informatie de dader snel op te kunnen sporen en aan te houden. Daarom wordt een beroep gedaan op het publiek om mee te helpen in dit onderzoek. Als u informatie heeft die kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie.