Aanhoudingen voor poging doodslag bij zware mishandeling en kopschoppen op beelden

De politie heeft aanhoudingen verricht voor een zware mishandeling waarbij een slachtoffer op beeld tegen het hoofd werd geschopt.

In de vroege ochtend van zaterdag 20 mei heeft de politie vier mannen gearresteerd na een ernstige vechtpartij in het centrum van Breda. Op basis van camerabeelden werden zij aangehouden voor openlijke geweldpleging, waarbij een van hen wordt verdacht van poging tot doodslag.

Rond 05.30 uur werd het cameratoezichtteam op de hoogte gesteld van een hevige confrontatie in de Reigerstraat. Een groep van vier mannen viel een 35-jarige inwoner van Breda aan. Een van de aanvallers sloeg het slachtoffer tegen de grond, waarna hij herhaaldelijk hard tegen diens hoofd schopte. Gelukkig waren agenten snel ter plaatse en konden zij de verdachten direct arresteren. Naast de verdenking van openlijke geweldpleging zal de 20-jarige verdachte die het slachtoffer tegen het hoofd schopte, ook worden beschuldigd van poging tot doodslag.

Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis voor medische behandeling. De politie roept getuigen op om zich te melden, in de hoop meer informatie te verkrijgen over deze gewelddadige mishandeling. Het is van groot belang dat degenen die verantwoordelijk zijn voor dit misdrijf ter verantwoording worden geroepen.

Geweldsdelicten zoals deze vechtpartij hebben geen plaats in onze samenleving, en de politie zal alle middelen inzetten om dergelijke incidenten te voorkomen en de veiligheid van de burgers te waarborgen. Het benadrukken van het belang van getuigenverklaringen is cruciaal om de daders voor het gerecht te brengen en ervoor te zorgen dat de slachtoffers rechtvaardigheid krijgen.

Indien u informatie heeft die kan bijdragen aan het onderzoek, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie.