Amerikaanse president Donald Trump wil doodstraf voor drugsdealers en smokkelaars

De Amerikaanse president Donald Trump wil de doodstraf gaan opleggen aan drugsdealers en smokkelaars. De hypocrisie druipt ervan af aangezien de farmaceutische industrie niet aangepakt wordt terwijl zij de oorzaak zijn van de Opiaten epidemie in de VS.

Het gaat al enige tijd de verkeerde kant op in de Verenigde Staten in verband met mensen die verslaafd zijn/raken aan Opiaten. De laatste jaren is het drugsgebruik, en dan met name heroïne en andere soortgelijke middelen, flink toegenomen. Direct oorzaak hiervoor is alle Oxycodon en Oxycoton pijnstillers die massaal worden voorgeschreven aan patiënten.

De pijnstillers zijn gewoon heroïne in een pil-vorm die goedgekeurd is door de Staat. Wanneer mensen geen pillen meer krijgen van de dokter zijn ze zwaar verslaafd en stappen ze over op heroïne. Trump wil nu de drugsdealers die heroïne verkopen gaan straffen maar niet de farmaceutische industrie waar het allemaal begonnen is.

Dit zijn maatregelen die het goed doen bij de normale burgers die niet bereid zijn even door te denken over wat nou de echte oorzaak is van dit alles. Dat zijn niet Mexicaanse drugskartels of andere criminele groepen maar de farmaceutische industrie. Die komen ermee weg maar burgers die een grammetje verkopen krijgen zeer zware straffen opgelegd. Belachelijke maatregelen die helemaal niets gaat veranderen behalve dat er nog meer mensen in de Amerikaanse gevangenissen vast worden gezet.