aerial photo of fluffy clouds
Photo by Konevi on Pexels.com

Bekendste en beste misdaadjournalist van Nederland overleden na aanslag: Rust zacht Peter R. de Vries

De bekendste en beste misdaadjournalist van Nederland, Peter R. de Vries, is er helaas niet meer.

De misdaadjournalist is bezweken aan zijn verwondingen. Sinds vorige week dinsdag streed De Vries in het ziekenhuis waar hij in kritieke toestand lag na een schietpartij. Na een uitzending van RTL Boulevard werd de misdaadjournalist op de Lange Leidsedwarsstraat onder vuur genomen. Hij zou meerdere keren zijn geraakt en is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij nu helaas bezweken aan zijn verwondingen.

Na de schietpartij startte de politie een klopjacht en hield al snel twee verdachten aan. Het gaat om de 35-jarige Poolse Kamil E. en de 21-jarige Delano G., die een neef is van een kopstuk van de Utrechtse ‘uitzendbureau voor moorden’. Hij zou 150.000 euro krijgen voor de moord op De Vries. Dat melden anonieme familieleden aan De Telegraaf. De twee zitten vast en worden verhoord.

Het onderzoek naar een mogelijke opdrachtgever is in volle gang. De politie en het OM zetten alles op alles om de moord op Peter R. de Vries op te lossen. Zelf stond de misdaadjournalist veel slachtoffers bij en er gaan veel positieve verhalen rond hierover. Helaas is hij er niet meer en zullen we de bekendste en beste misdaadjournalist van Nederland nergens meer aan tafel zien aanschuiven. Rust zacht held Peter R. de Vries en veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden.