Belg en Rotterdammer gepakt met cash en kilo’s drugs op A16 bij Hazeldonk

De politie heeft maandag op de A16 ter hoogte van Hazeldonk geld en kilo’s drugs gepakt bij een Belg en een man uit Rotterdam. De arrestatie volgde nadat de politie had geobserveerd hoe de mannen contact met elkaar hadden.

De auto’s van beide verdachten werden aan de kant gezet nadat agenten hadden gezien hoe de Belg en Nederlander contact met elkaar hadden op een parkeerplaats. Nadat eerste contact reden beide mannen de A16 weer op.

De Belg reed in de richting van Antwerpen en de Nederlander ging richting Dordrecht. Bij onderzoek in de bestelbus van de 26-jarige Belg werd een tas met daarin vier kilo hasj gevonden. De politie controleerde het voertuig omdat de Belg erg nerveus reageerde op de agenten.

De tweede verdachte, een 43-jarige Rotterdammer, werd ter hoogte van Zevenbergschen Hoek aan de kant gezet. Bij fouillering bleek hij enkele duizenden euro’s aan contant geld bij zich te hebben. De politie denkt dat hij de verkoper is van de hasj. Het geld en drugs zijn in beslag genomen en de mannen zitten vast.