Cafébezoeker in Rotterdam krijgt mes in nek

Op verschillende plekken in Nederland zijn afgelopen nacht mensen neergestoken. In Rotterdam kreeg een cafébezoeker een mes in zijn nek.

In Rotterdam vonden niet één maar twee steekpartijen plaats. Een cafébezoeker aan de ‘s-Gravendijkwal werd na een ruzie in zijn nek gestoken. De politie is nog op zoek naar de dader. Bij een ander conflict in een woning aan de Zaagmolenstraat, eveneens in Rotterdam, werd een vrouw gestoken. Het 41-jarige slachtoffer werd geraakt in haar zij en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar twee verdachten.

In Den Haag was het ook raak. Daar werd een man aangehouden na een mishandeling van een vrouw in de Pathé bioscoop aan de Spuimarkt. Volgens een politiewoordvoerder heeft het slachtoffer mogelijk ook een steekwond opgelopen bij het geweldsincident.

Bij een ruzie in Winterswijk was een vrouw de agressor. Agenten troffen daar een zwaargewonde man op straat aan. Uit onderzoek blijkt dat hij vermoedelijk is neergestoken door een vrouw. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en een vrouw zit vast. De politie gaat uit van een steekpartij in de relationele sfeer.