Chalets, dure auto’s, exclusieve horloges en heel veel drugs bij inval vader en zoon

De politie heeft bij doorzoekingen bij een vader en zoon uit Zevenbergen, die verdacht worden van witwassen en overtreding van de Opiumwet, beslag gelegd op onder meer twee chalets, een Mercedes en Audi en een aantal dure horloges. Daarnaast is een grote hoeveelheid wiet aangetroffen.

De verdachten van 28 en 57 jaar oud werden woensdagochtend aangehouden. Tijdens de actie doorzochten agenten twee chalets in Hank, twee woningen, een bedrijfspand en een garagebox in Zevenbergen. De twee chalets werden in beslag genomen. In de chalets troffen agenten twee dure horloges aan, flatscreens en een ‘jammer’.

In een van de woningen werden wiet, cocaïne, pillen, pepperspray en twee dure horloges gevonden en in beslag genomen. Ook in de garagebox werd een grote hoeveelheid wiet en honderden pillen aangetroffen.

Bij de actie heeft het ‘afpakteam’ van de politie ook beslag laten leggen op een aantal voertuigen. Het gaat om een Mercedes C klasse, een Audi A1 en een Renault Kangoo. De politie heeft ook een bedrag van rond 6.500 euro cash gevonden en in beslag genomen.