Crimineel met bandana op de vlucht met kleine buit na roven Albert Heijn supermarkt

Er is een onderzoek gestart naar een crimineel die een overval heeft gepleegd op een Albert Heijn en een kleine buit heeft meegenomen.

De politie zoekt met man en macht naar een overvaller van een supermarkt aan de Hondsrug in Utrecht. De overval vond vrijdagavond plaats rond 19.00 uur. De overvaller, een jongen tussen de 16 en 20 jaar oud, bedreigde een medewerkster van de servicebalie met een mes en ging er met een geringe buit vandoor.

De overvaller was gekleed in een zwarte hoodie met een zwart met witte bandana voor zijn gezicht. Hij droeg verder een donkere trainingsbroek met een brede witte bies en zwart met witte sportschoenen.

De politie vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem informatie delen via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Impact van overval

De politie is op zoek naar de overvaller vanwege de impact die de overval heeft gehad op het personeel en de aanwezige klanten. De overval heeft voor veel angst en onrust gezorgd. De politie doet er alles aan de verdachte zo snel mogelijk aan te houden.

Signalement

De overvaller is een jongen tussen de 16 en 20 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg tijdens de overval een zwarte hoodie met een zwart met witte bandana voor zijn gezicht. Verder droeg hij een donkere trainingsbroek met een brede witte bies en zwart met witte sportschoenen.