Dennis Schouten van Roddelpraat in bar met mes in gezicht gestoken

Dennis Schouten van de website Roddelpraat is in een bar met een mes in zijn gezicht gestoken.

Dat heeft hij zelf bekendgemaakt via social media. In de nacht van vrijdag op zaterdag was Schouten in de bar in Enschede om even een drankje te doen. Terwijl hij wat wilde bestellen sloeg de dader toe. Volgens de presentator werd hij vanuit het niets met een mes gestoken.

‘Ik ben vannacht rond 3.00 uur in mijn gezicht gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede’, aldus de 27-jarige Schouten. Hij gaat verder met: ‘Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed. Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland.’

Het slachtoffer zegt later vandaag aangifte te zullen doen van de steekpartij. Over de dader is weinig bekend.