Derde dag op rij schoten en explosie in straat Rotterdam, politie zoekt getuigen

Voor de dag op rij was het raak met schoten en een explosie in Rotterdam.

De afgelopen drie opeenvolgende nachten waren er verschillende incidenten op de Wolphaertsbocht. Bewoners werden opgeschrikt door een schietincident en twee explosies. Gelukkig raakte niemand gewond bij deze incidenten. De politie is bezig met een onderzoek en is op zoek naar informatie en camerabeelden om de daders te achterhalen.

Het eerste incident vond plaats in de nacht van zondag op maandag, rond 03.00 uur, toen een pand werd beschoten. Dezelfde locatie was een dag later, rond 04.10 uur, het doelwit van een explosie. Er zijn nog geen verdachten aangehouden in verband met deze twee incidenten.

In de nacht van maandag op dinsdag was een ander pand in dezelfde straat het doelwit van een explosie. Ook voor dit incident is de politie op zoek naar informatie en camerabeelden om de daders te identificeren.

De forensische opsporing heeft sporenonderzoek uitgevoerd en er zijn getuigen gehoord, maar tot nu toe zijn er nog geen verdachten opgepakt in verband met deze incidenten. De politie roept het publiek op om eventuele informatie te delen die kan helpen bij het oplossen van deze zaken.