Derde verdachte aangehouden in onderzoek dodelijke steekpartij Nijmegen

Een derde verdachte is door de politie aangehouden in verband met een dodelijke steekpartij.

De politie heeft op dinsdagochtend een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het dodelijke steekincident in Nijmegen. Op 21 maart van dit jaar overleed een 29-jarige man uit Nijmegen als gevolg van de steekpartij. De nieuw aangehouden verdachte betreft een 30-jarige man uit Wijchen en is aangehouden in Nijmegen. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke steekincident en zal worden verhoord door het Team Grootschalige Opsporing.

De twee eerder aangehouden verdachten, een 30-jarige man uit Wijchen en een 23-jarige vrouw uit Nijmegen, zitten nog steeds vast. Het onderzoek naar het steekincident is nog in volle gang en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Het steekincident vond plaats op 21 maart van dit jaar in Nijmegen, waarbij de 29-jarige man uit Nijmegen om het leven kwam. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding was voor de steekpartij en wie er precies bij betrokken was. De politie doet nog steeds onderzoek naar het incident en roept getuigen op zich te melden met informatie.