Dode bij schietpartij in Den Haag, plaats delict onderzocht

Op maandagavond heeft er een dodelijk schietincident plaatsgevonden op de Orlandostraat in Den Haag.

Een persoon raakte hierbij in eerste instantie zwaargewond en is kort na de melding overleden. Op dit moment is niemand aangehouden in verband met het incident. De politie heeft aangekondigd een uitgebreid onderzoek te starten om de oorzaak en omstandigheden van het incident te achterhalen.

Het schietincident vond plaats in de buurt van de Orlandostraat, en de hulpdiensten waren snel ter plaatse om bijstand te verlenen aan het slachtoffer. Ondanks de inzet van medische professionals heeft het slachtoffer het niet overleefd.

De politie is meteen begonnen met het verzamelen van bewijsmateriaal en het ondervragen van getuigen om de omstandigheden rond het incident te verduidelijken. Vooralsnog is er niemand aangehouden in verband met het schietincident, maar de politie zet zich in om alle relevante informatie te verzamelen die kan bijdragen aan het oplossen van de zaak.

Het onderzoek is nog in volle gang en de politie roept getuigen op om zich te melden. Als u informatie heeft over het incident, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie. De nabestaanden van het slachtoffer worden op dit moment ondersteund door hulpverleners.

De Orlandostraat en de omliggende omgeving waren tijdelijk afgesloten voor onderzoek, maar zijn inmiddels weer toegankelijk. Het schietincident heeft de buurt geschokt en de autoriteiten zetten zich in om de veiligheid en de situatie in de omgeving te waarborgen.