© Instagram

Man doodgeschoten in portiek bij schietpartij Hoogvliet

In een tragisch voorval heeft zich in Hoogvliet, nabij Rotterdam, een dodelijk schietincident voorgedaan waarbij een man het leven heeft verloren.

Volgens informatie van de politie heeft de man ernstige verwondingen opgelopen als gevolg van het schietincident en ondanks reanimatiepogingen heeft hij het niet overleefd.

Het schietincident vond plaats in de vroege ochtenduren, rond 03:00 uur bij een portiek van een wooncomplex. De exacte omstandigheden en motieven achter het schietincident zijn nog onduidelijk. De politie is actief betrokken bij het onderzoek en probeert de situatie helder in kaart te brengen. Een van de prioriteiten van het onderzoek is het identificeren en opsporen van de schutter.

De politie heeft een oproep gedaan aan getuigen van het incident om zich te melden en hun informatie te delen. Elke vorm van informatie kan nuttig zijn om de zaak op te helderen en de verantwoordelijke(n) te achterhalen.

De autoriteiten zijn vastbesloten om de zaak tot op de bodem uit te zoeken en hebben benadrukt dat alle beschikbare middelen worden ingezet om de verantwoordelijke(n) voor dit tragische incident te vinden en ter verantwoording te roepen. De nabestaanden van het slachtoffer worden bijgestaan en geïnformeerd over het lopende onderzoek.