Dode bij steekpartij in dorp Drenthe, politie zoekt getuigen

De politie doet onderzoek naar een dodelijke steekpartij en zoekt mogelijke getuigen.

Aan De Kamp in Gees heeft zondagavond 16 juli een dodelijk steekincident plaatsgevonden. Een 40-jarige man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Een 29-jarige man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Het steekincident vond rond 23:35 uur plaats. De politie werd gealarmeerd door omwonenden die een ruzie hoorden. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen ze een 40-jarige man met ernstige steekwonden aan. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar hulpverlening mocht helaas niet meer baten. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Agenten hebben direct een 29-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit dodelijke steekincident. Zowel verdachte als slachtoffer verbleven in een woning aan De Kamp in Gees. Wat er precies is gebeurd en wat de rol is geweest van de aangehouden man wordt onderzocht. De verdachte en eventuele getuigen worden vandaag verder verhoord en op de plaats van het incident wordt nog sporenonderzoek verricht.

De politie vraagt mensen die informatie hebben over het incident zich te melden.