Drie doden en twee gewonden na schietpartij in nachtclub VS

In de VS zijn drie doden en twee gewonden gevallen bij een schietpartij in een nachtclub.

In een nachtclub in Kansas City, Missouri, zijn drie mensen om het leven gekomen en raakten twee anderen gewond bij een schietincident dat zich in de vroege uren van zondag heeft voorgedaan. De politie heeft nog geen arrestaties verricht en werkt aan het identificeren van een verdachte of verdachten in verband met het incident.

Het schietincident vond plaats in de Klymax Lounge, gelegen ten zuidoosten van het centrum van Kansas City, rond 1:30 uur lokale tijd, zo meldde het Kansas City Police Department in een verklaring. Na meldingen van schoten in de nachtclub werden de politieagenten ter plaatse gestuurd, waar ze ontdekten dat twee personen dodelijk waren getroffen.

De politie gaf aan dat één van de slachtoffers buiten de lounge werd aangetroffen, terwijl het tweede slachtoffer zich binnen in de club bevond. Drie andere personen die gewond waren geraakt tijdens het incident werden per ambulance naar ziekenhuizen vervoerd. Helaas overleed één van de slachtoffers bij aankomst in het ziekenhuis.

Op dit moment zijn de namen van de overledenen nog niet vrijgegeven door de autoriteiten. Het onderzoek naar het schietincident is nog gaande en de politie doet haar uiterste best om de verdachte(n) te identificeren en te arresteren.

Dergelijke geweldsincidenten zijn schokkend en hebben een diepgaande impact op de gemeenschap. De autoriteiten zullen nauw samenwerken met betrokkenen om de verantwoordelijken voor dit tragische incident ter verantwoording te roepen en gerechtigheid te waarborgen.