© Instagram

Drugs, vuurwapens en aanhoudingen bij inval in drugspand

Bij een inval in een drugspand heeft de politie partijen drugs en vuurwapens aangetroffen. Ook zijn er aanhoudingen verricht.

Op woensdag 23 augustus heeft de politie drie mannen aangehouden die aanwezig waren in een versnijdingspand aan de Willebrordusstraat in Rotterdam. Tijdens de inval werden ook twee vuurwapens en een handelshoeveelheid verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen. De politie is bezig met verder onderzoek en sluit niet uit dat er meer aanhoudingen zullen volgen.

De politie kreeg informatie over het pand door lopende onderzoeken. Op woensdag deden ze een inval in het pand, waarbij drie personen werden aangetroffen en gearresteerd. Deze mannen, allen afkomstig uit Rotterdam en respectievelijk 27, 50 en 53 jaar oud, worden momenteel verhoord. Eén van de verdachten, de 50-jarige Rotterdammer, is inmiddels vrijgelaten. De andere twee mannen zullen naar verwachting morgen worden voorgeleid.

Naast de arrestaties en de vondst van de verdachten, werden in het pand ook twee vuurwapens aangetroffen. Deze wapens zijn in beslag genomen en zullen worden onderzocht om te bepalen of ze gebruikt zijn bij eerder gepleegde misdrijven.

Het onderzoek blijft in volle gang en de politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen zullen volgen naarmate meer informatie wordt verzameld. De politie roept het publiek op om eventuele informatie te delen die kan bijdragen aan het onderzoek naar deze zaak.