De veroordeelde kindermoordenaar Marcel Hesse. © Politie Bochum

Duitse kindmoordenaar plaatst wéér beelden online van mogelijk tweede moord

In Duitsland is een klopjacht gaande op de 19-jarige Marcel Hesse die een 9-jarig kind om het leven heeft gebracht en de beelden op het dark web plaatste. De voortvluchtige moordenaar heeft mogelijk een tweede slachtoffer gemaakt en wederom de beelden op internet geplaatst.

Marcel Hesse sloeg maandagavond toe in de kelder van een rijtjeshuis in de gemeente Herne. Hij bracht een 9-jarig kind om het leven en publiceerde beelden online. De Duitse politie werd door een gebruiker op het dark web getipt inzake de gruwelijke foto’s.

Er werd een onderzoek gestart en ongeveer twee uur na de moord troffen agenten het lijk van het doodgestoken kind aan. De vermoedelijke dader, Marcel Hesse, was spoorloos verdwenen. Sindsdien is er een klopjacht gaande op de kindmoordenaar.

Nu zijn er nieuwe beelden online opgedoken van een mogelijk tweede slachtoffer van Hesse. De politie onderzoekt of het hier ook daadwerkelijk om een tweede slachtoffer gaat of om een internet trol die de beelden voor de lol online heeft gezet.

De politie heeft een foto (zie boven) en signalement van Marcel Hesse (Heße) verspreid. Hij is 1,75 meter lang, heeft kort blond haar, draagt een bril en heeft camouflage-kleding aan.