© Pexels / Pixabay

Euphoria-acteur Angus Cloud kwam om het leven door een overdosis drugs

Op 31 juli is de talentvolle acteur Angus Cloud op slechts 25-jarige leeftijd overleden aan een tragische overdosis drugs, zoals Amerikaanse media recentelijk hebben gemeld.

De lijkschouwer, geciteerd door CNN, bevestigt dat Cloud is overleden als gevolg van een fatale combinatie van fentanyl, cocaïne, methamphetamine en benzodiazepine. De overdosis wordt beschouwd als een tragisch ongeluk.

Angus Cloud verwierf nationale bekendheid door zijn indrukwekkende vertolking van het personage Fezco, een drugsdealer, in de populaire televisieserie “Euphoria.” Zijn acteertalent en overtuigende prestaties in de serie leverden hem veel bewondering op van zowel critici als fans.

Naast zijn onderscheidende rol in “Euphoria,” was Angus Cloud betrokken bij verschillende filmprojecten, waaronder de onafhankelijke film “North Hollywood,” en had hij drie aankomende filmrollen op zijn naam staan.

Het overlijden van Angus Cloud herinnert ons op tragische wijze aan de ernstige gevolgen van drugsgebruik en benadrukt de noodzaak van bewustzijn, preventie en ondersteuning voor degenen die met verslavingsproblemen te maken hebben.

Zijn familie, vrienden en fans rouwen om het verlies van een veelbelovend talent dat te vroeg is heengegaan.