© Instagram

Explosief in pand supermarkt gegooid, EOD ingeschakeld en politie ter plaatse

De politie doet onderzoek naar een explosief dat naar binnen is gegooid in een supermarkt in Den Haag.

In de nacht van zondag op maandag is er bij een supermarkt aan de Guido Gezellestraat een incident geweest waarbij een voorwerp door een ruit werd gegooid. Vanwege de mogelijke aanwezigheid van explosief materiaal werd de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) ingeschakeld. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verschaffen.

Rond 07:00 uur in de ochtend ontving de politie een melding dat er een voorwerp door een ruit van de supermarkt was gegooid. Gelukkig raakte niemand bij dit incident gewond.

Vanwege de mogelijke dreiging van explosief materiaal werden verschillende hulpdiensten ter plaatse gestuurd. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft het voorwerp meegenomen naar het strand, waar het gecontroleerd tot ontploffing is gebracht.

De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar dit incident en roept getuigen op om zich te melden. Als u iets verdachts heeft gezien in de buurt van de Guido Gezellestraat in de nacht van 14 op 15 mei, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

Het is van groot belang om alle beschikbare informatie te verzamelen en het incident grondig te onderzoeken. De politie hoopt op deze manier meer duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden en de eventuele verdachten die bij dit incident betrokken waren.

Mocht u informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan alstublieft contact op met de politie en help hen deze zaak op te lossen.