Extreem gruwelijke liquidatie vader en zoon door sicarios ‘El Mayo’ Zambada

In Mexico is een extreem gruwelijke en sadistische liquidatie op beeld vastgelegd door sicarios van Chapo’s partner ‘El Mayo’ Zambada. De sicarios onthoofden een vader en snijden het hart van zijn nog levende zoontje eruit.

Op Twitter verschenen op 18 januari twee extreem gruwelijke video’s waarin een vader en zijn zoontje, van misschien tien of elf jaar oud, om het leven worden gebracht. Dit zou hebben plaatsgevonden in Guerrero waar ‘El Mayo’ Zambada de grote baas is. Door de vele moorden die sicarios plegen worden ze steeds extremer en gruwelijker, maar dit is toch wel een andere level.

Het slachtoffer zou een politieagent zijn die door de sicarios ervan beschuldigd wordt een ‘chapulin’ (=verrader) te zijn. De man werd ontvoerd en had op dat moment toevallig zijn zoon bij zich. De extreem sadistische moordenaars laten de kleine jongen natuurlijk niet gaan en dwingen hem om eerst te kijken naar hoe zijn vader onthoofd wordt voordat hij aan de beurt is. Zijn hart wordt uit zijn lichaam gesneden terwijl hij nog leeft.

Volgens bronnen gaat het er zo erg aan toe dat je de beelden en het geschreeuw van de jongen niet meer uit je hoofd krijgt. Voor diegene die het toch niet kan laten en de beelden wil zien kan hier en hier klikken. WEES GEWAARSCHUWD, voor je klikt!!!!! KIJKEN OP EIGEN RISICO!!!!! BEELDEN ZIJN EXTREEM GRUWELIJK!!!!!