Gewapende overvaller op de vlucht steekt omstander die hem wil overmeesteren neer

De politie zoekt een overvaller die op zijn vlucht een omstander heeft neergestoken die hem probeerde te overmeesteren.

Op maandagavond 1 mei heeft er een gewelddadige overval plaatsgevonden op een supermarkt aan de Huesmolen in Hoorn. Een man deed bij het afrekenen een greep in de kassalade en vluchtte vervolgens weg. Tijdens zijn vlucht stak hij een omstander die hem wilde overmeesteren. Gelukkig hoefde deze persoon niet behandeld te worden en maakt hij het naar omstandigheden goed.

Na het steekincident is de dader verder gerend en in onbekende richting gevlucht. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en trof aan het Kaarder een fiets en zwarte kleding aan die vermoedelijk van de dader zijn. Ook werden er producten uit de supermarkt aangetroffen, mogelijk in verband met de verdachte. De politie roept getuigen op om zich te melden als zij iets gezien of gehoord hebben dat kan bijdragen aan het onderzoek.

De verdachte wordt omschreven als een man tussen de 16 en 25 jaar oud, met een licht getinte huidskleur en een lengte tussen de 1.65 en 1.80 meter. Hij droeg zwarte kleding ten tijde van de overval.

Er is aangifte gedaan en de politie biedt nazorg aan de omstanders en medewerkers van de supermarkt. Vooralsnog is er niemand aangehouden in verband met deze overval. Het onderzoek naar de verdachte en zijn mogelijke betrokkenheid bij de overval loopt nog.