© crime-nieuws.nl

Politie zoekt getuigen van ruzie en schietpartij bij carwash Rotterdam

De politie in Rotterdam zoekt getuigen van van een ruzie en schietpartij bij een carwash.

Op maandagavond 1 mei heeft er een schietincident plaatsgevonden bij een autowasstraat aan de Stadionweg in Rotterdam Zuid. Een hoogopgelopen ruzie zou de aanleiding zijn geweest voor het incident. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer van het incident, een 30-jarige Rotterdammer, raakte lichtgewond. Het lijkt erop dat hij niet door vuurwapengeweld gewond is geraakt, maar mogelijk door een vechtpartij die tijdens de ruzie is ontstaan. De politie heeft nog geen verdachte kunnen aanhouden en vraagt mensen die meer informatie hebben zich te melden.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat kan helpen bij het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Het is zorgwekkend dat er opnieuw een geweldsincident heeft plaatsgevonden in Rotterdam Zuid. De politie doet er alles aan om de daders te vinden en te berechten. Burgers spelen hierbij een belangrijke rol. Door informatie te delen met de politie, kunnen zij helpen bij het oplossen van dit soort misdrijven en bijdragen aan een veiligere samenleving.

De politie benadrukt daarom dat mensen zich niet moeten schamen om zich te melden, zelfs als ze denken dat hun informatie niet belangrijk is. Elk detail kan helpen bij het onderzoek en bij het vinden van de daders. Samen kunnen we werken aan een veiliger Rotterdam.